JavaScript for diagrammer brukes på WikiFigures

 

Hvordan lage alle diagrammer som de på WikiFigures? Vi bruker en fantastisk JavaScript-bibliotek som heter Raphaël. Dette er en liten JavaScript-bibliotek. Dette biblioteket gjør mye arbeid med vektorgrafikk på nettet. Og eksisterer en søster av dette biblioteket som heter gRaphaël. Det bidrar til å skape mange forskjellige typer diagrammer. gRaphaël er basert på grafisk bibliotek Raphaël. Ta en titt nedenfor, der du kan se linker til nettsidene til begge disse bibliotekene. Der kan du sjekke ut noen demoer, kan du lese dokumentasjonen og du kan laste ned bibliotekene. Raphael og gRaphaël bibliotekene i dag støtter de fleste nettlesere.

Vi ønsket å eksportere diagrammer fra gRaphaël. Hvorfor? Vi ønsket å tillate deg å sette listene til websidene dine. Til dette bruker vi biblioteket Raphael.Export. Det er et fint stykke kode som eksporterer gjenstander fra Raphaël til SVG - og fungerer også i nettlesere som ikke støtter SVG. Vi trengte litt andre data enn Raphael.Export biblioteket tilbud. Så vi gjorde noen mindre endringer i den. Du kan laste ned den opprinnelige biblioteket - og endret bibliotek - fra lenkene nedenfor.

Lisensene til alle biblioteker tillate at deres nesten ubegrenset bruk. Bare ta en titt på deres sider, eller i deres dokumentasjon. Den endrede bibliotek Raphael.Export er tilgjengelig under samme vilkår som den opprinnelige.

Og her er de lovede lenker:

Raphaël—JavaScript Library

gRaphaël—JavaScript Library

Raphael.Export

Raphael.Export 2 - WikiFigures

 

WikiFigures er et prosjekt av Bispiral, s.r.o. Innholdet er tilgjengelig under ulike lisensene avhengig av kilden til informasjonen. Ved bruk av diagrammer fra WikiFigures på ditt nettsted, kan du vanligvis bruker denne lisensen: CC BY 3.0. Alltid nevne kilden til data og link til den aktuelle WikiFigures side med kartet. | Les om JavaScript-biblioteker, som ble brukt til å lage diagrammer på WikiFigures. | Utgiver: Bispiral, s.r.o. | Om oss | Regler på dette nettstedet og Personvern