JavaScript voor grafieken gebruikt op WikiFigures

 

Hoe alle hitlijsten zoals die op WikiFigures maken? We maken gebruik van een prachtige bibliotheek JavaScript naam Raphaël. Dit is een klein JavaScript-bibliotheek. Deze bibliotheek maakt een hoop werk met vector graphics op het web. En bestaat een zuster van deze bibliotheek genaamd gRaphaël. Het helpt om vele verschillende soorten grafieken te maken. gRaphaël is gebaseerd op de grafische bibliotheek Raphaël. Neem een ​​kijkje hieronder, waar je links kunnen zien naar webpagina's van beide bibliotheken. Daar kunt u controleren of een aantal demo's, kunt u documentatie te lezen en u kunt de bibliotheken downloaden. De Raphaël en gRaphaël bibliotheken ondersteunen momenteel de meeste webbrowsers.

We wilden de grafieken te exporteren vanuit gRaphaël. Waarom? We wilden toestaan ​​om de charts te voegen aan uw webpagina's. Hiervoor gebruiken we bibliotheek Raphael.Export. Het is een mooi stukje code waarin objecten exporteert van Raphaël naar SVG - en werkt ook in browsers die geen ondersteuning SVG. We hadden behoefte aan een beetje anders gegevens dan Raphael.Export bibliotheek aanbiedingen. Dus we hadden enkele kleine wijzigingen aan. En de veranderde bibliotheek - - U mag de oorspronkelijke bibliotheek downloaden vanaf de onderstaande links.

De vergunningen voor alle bibliotheken laten hun bijna onbeperkt gebruik. Neem eens een kijkje op hun pagina's of in hun documentatie. De veranderde bibliotheek Raphael.Export is beschikbaar onder dezelfde voorwaarden als de oorspronkelijke.

En hier zijn de beloofde links:

Raphaël—JavaScript Library

gRaphaël—JavaScript Library

Raphael.Export

Raphael.Export 2 - WikiFigures

 

WikiFigures is een project van Bispiral, s.r.o. De inhoud is beschikbaar onder verschillende licenties afhankelijk van de bron van de gegevens. Bij gebruik van de grafieken van WikiFigures op uw website, kunt u meestal gebruik van deze licentie: CC BY 3.0. Vermeld altijd de bron van gegevens en een link naar de juiste WikiFigures pagina met de grafiek. | Lees over de JavaScript-bibliotheken, die werden gebruikt om de charts te WikiFigures creëren. | Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van deze website en Privacybeleid