Grafiek: Volksrepubliek China - Bevolking - Leeftijd


Neem een ​​kijkje bij een aantal interessante feiten, grafieken en cijfers over het thema Volksrepubliek China - Bevolking - Leeftijd hier. Onder bevolking worden alle inwoners van een bepaald land, staat of gebied gerekend. De bevolking wordt ook wel populatie of inwoners genoemd. Meestal wordt het woord bevolking in combinatie met het inwonertal gebruikt om het aantal inwoners aan te duiden. (Bron: Wikipedia.org) Neem een ​​kijkje op de evolutie van de bevolking van de mensen in dit land in de tijd. U kunt het aantal inwoners zien. U kunt zien, hoeveel van hen zijn van leeftijd 0-14 jaar, 15-64 jaar oud en meer dan 64 jaar oud (in%).Volksrepubliek China: 2011

Bevolking:
1.344 (miljarden)

Leeftijd 0-14:
19.074 (%)

Leeftijd 15-64:
72.557 (%)

Leeftijd 64 en meer:
8.37 (%)

Door veranderde deze waarde het aantal mensen in dit land - sinds het moment dat je kwam naar deze pagina:


Deel deze grafiek met vrienden:      
    
    
Steek deze grafiek op uw webpagina: Link naar deze grafiek:
Kopieer gewoon de code (CTRL + C) en plak het (CTRL + V) aan uw webpagina.

Hoe deze grafiek te lezen: Deze grafiek toont de gekozen variabelen en hun relaties. Wat kan dat betekenen? Deling met getallen: Bijvoorbeeld, als we verdelen een financieel bedrag door het aantal mensen, dan is de resulterende figuur vertelt hoeveel van het bedrag dat valt op een persoon. Percentage: De percentages zeggen welk deel van het geheel is de gegeven waarde. Bijvoorbeeld, 25% is een kwart van de gehele, 50%: een helft van het geheel 100% betekent een geheel. Hier kunt u de definities van de andere variabelen die in de grafiek hierboven ziet:

Verouderingis de verandering van organismen als functie van tijd. Het omvat globaal twee aspecten, namelijk maatschappelijke en biologische aspecten. De menselijke levensloop omvat een fase van groei en ontwikkeling van kind tot volwassene gevolgd door een fase van ouder worden van volwassenen. Deze paragraaf gaat vooral over de veroudering van volwassenen. Wetenschappelijk onderzoek op dit terrein wordt aangeduid met de term gerontologie. (Bron: Wikipedia.org)
Grafiek: Volksrepubliek China - Bevolking - Leeftijd


Op de grafiek hieronder kunt u meer informatie over hetzelfde onderwerp te zien: Bevolking - Veroudering. In dit geval kunt u de ontwikkeling van deze hoeveelheden te zien met verschillende parameters en over een langere periode (indien gegevens beschikbaar zijn).

Volksrepubliek China: 1970

Bevolking:
818.315 (miljoenen)

Leeftijd 0-14:
39.568 (%)

Leeftijd 15-64:
56.408 (%)

Leeftijd 64 en meer:
4.025 (%)


Deel deze grafiek met vrienden:      
    
    
Steek deze grafiek op uw webpagina: Link naar deze grafiek:
Kopieer gewoon de code (CTRL + C) en plak het (CTRL + V) aan uw webpagina.

Belangrijkste bronnen van de gegevens: Worldbank.org, Wikipedia.org. Lees meer over gegevensbronnen.

 

WikiFigures is een project van Bispiral, s.r.o. De inhoud is beschikbaar onder verschillende licenties afhankelijk van de bron van de gegevens. Bij gebruik van de grafieken van WikiFigures op uw website, kunt u meestal gebruik van deze licentie: CC BY 3.0. Vermeld altijd de bron van gegevens en een link naar de juiste WikiFigures pagina met de grafiek. | Lees over de JavaScript-bibliotheken, die werden gebruikt om de charts te WikiFigures creëren. | Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van deze website en Privacybeleid